DILANCARKAN! – TEKNIK BOOST POST V4 

Tak Sangka... Mudah je rupanya buat Facebook Ads, Nasib Baik Ada Ebook Teknik Boost Post!

Update Terkini Ebook Adalah Pada 5 Oktober 2020, 9 Pagi… Masih FRESH dari ladang!

Ebook ini dah PROVEN bantu ramai orang untuk buat iklan dengan betul !

Cara ini simple dan basic tapi POWER, ingat Basic Is Advanced !

Kami dari Bumbu Agency Sdn. Bhd., sebuah syarikat online marketing bumiputera yang dah membantu ramai founder, artis dan orang biasa-biasa meletopkan bisnes dan produk mereka di social media. Ebook ini khas untuk anda yang baru ya, yang masih tak pandai buat ads…

Anda akan dapat E-book dalam bentuk
SOFTCOPY seperti di bawah.

“FAHAM SENDIRI CARA BUAT IKLAN YANG BETUL LAGI POWER DARI DUK FOLLOW TEKNIK ORANG”

Setuju tak? kita follow teknik, ada masa teknik tu dah tepu, kalau kita faham sendiri cara buat iklan, kita boleh hasilkan teknik sendiri!. Sebab tu kami release E-book panduan ni, nak bagi korang tengok sendiri macam mana kami hasilkan ads yang success!!

" KENAPA DULU BISNES AKU OKAY JER.. SEKARANG NI SATU SALE PUN SUSAH NAK MASUK ?"

Mungkin kini telah ramai pandai untuk jalankan iklan, dan tidak begitu sukar sebenarnya untuk belajar cara untuk melakukan iklan. 

Tetapi kini anda tak boleh hanya dengan klik klik sahaja kerana kini facebook telah lakukan perubahan yang sangat besar, dan telah menjunamkan banyak business owner di luar sana. 

Anda perlu gunakan teknik yang terbaru dan terkini supaya anda sentiasa bersedia dan kekalkan perjalanan iklan business anda  ! 

Tolong faham dan baca semua dulu sebelum beli ye.

KAMI PLAN NAK JUAL RM99.00 SAHAJA!!

TUNGGU DULU!! Ada Special OFFER untuk ANDA…

Kurang 24 jam harga 29 RINGGIT SOLD OUT, KURANG 36 JAM HARGA RM39 SOLD OUT! SEKARANG KAMI BUKA DENGAN HARGA BARU DAN DIJANGKA AKAN SOLD OUT DALAM MASA beberapa hari SAHAJA!

EARLY BIRD

RM29.00 SOLD!

EARLY BIRD

RM39.00 SOLD!

HARGA SEKARANG HANYA

RM49

SELEPAS INI, HARGA

RM99.00

AMARAN KERAS!! Cepat dapatkan sekarang sebelum harga naik!

Isikan Maklumat Di Bawah Untuk Buat Pembelian. Ebook Akan Terus Dapat On The Spot Di Email Anda, Automatik!

BACA F.A.Q:

Ini ebook basic dan memang sangat sesuai untuk newbie. Kalau teknik basic pun dah boleh BOOMKAN iklan buat apa pening-pening nak cari ADVANCED ? Jangan beli kalau dah pandai ye.

Ya ebook ni anda boleh download dan simpan sampai bila-bila, boleh rujuk sampai pandai okey.

Selapas anda buat bayaran, anda akan terima email beserta link untuk download  Ebook Teknik Boost Post V4 bersama 2 lagi ebook percuma.

Kami Sediakan 1 Group Telegram Untuk Anda Sama-sama Berkomuniti Dan Saling Bantu Membantu Di Sana. (Bukan Special Support Untuk Pembeli)

Ya. Betul. Saya Akan Pastikan Anda Dapat Semua Jika Anda Buat Belian Sekarang.  REFUND TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI selepas bayaran dibuat.