PERHATIAN : Dapatkan Sejadah Lipat pada harga Potongan 50%

PERHATIAN : Dapatkan Sejadah Lipat pada harga Potongan 50%

KINI, TIADA LAGI MASALAH SAKIT LUTUT MENGGANGGU IBADAH ANDA!

Dah tak ada masalah lagi kalau nak tunggu lama lama dekat masjid dengar ceramah. 

memang seronok sangat pergi solat gunakan Sejadah ini. 

Tak percaya tengok kat video kat bawah sekarang ! 

Play Video

Masalah Sakit pingang dan Lutut waktu solat ini bukan lagi masalah yang kebiasaannya di Malaysia. 7 dari 10 Rakyat Malaysia dilaporkan mengalaminya.

Semuanya berpunca daripada faktor umur, berat badan, keturunan, jantina dan lain lain lagi. dan sakit lutut juga mampu menggangu emosi solat secara tidak sengaja

Pernah tak anda Alami masalah dibawah ?

jangan biarkan lutut dan pingang anda tersiksa sehingga menyebabkan

SOLAT ANDA TIDAK KYUSUK

Selesaikan masalah sakit pinggang dan sakit lutut anda dengan bantuan

SEJADAH LIPAT ASSAFFA​

Sejadah yang sangat mudah, lembut dan selesa dan sangat yang paling penting tak ada lagi masalah sakit belakang dan kebas kaki apabila duduk solat.

KELEBIHAN SEJADAH LIPAT ASSAFFA

INI KATA MEREKA YANG TELAH MENCUBA SEJADAH LIPAT ASSAFFA

Rosak? Masalah? Kami Terus Ganti Dengan Yang Baru!

kami amat yakin dengan quality produk kami dan kami juga telah lakukan Quality Check sebelum hantar kepada anda.

Sekiranya berlaku kerosakan, masalah atau apa sahaja, hanya hubungi kami dan kami akan terus gantikan dengan yang baru!

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI

100% SELAMAT, CEPAT DAN MUDAH!

Anda Takut Tak Dapat Barang Bila Buat Tempahan?

Takpe Jangan Risau. Anda Order Je Sekarang Dalam Website Ni, Dan Bayar Pada Posmen Bila Barang Anda Sampai Nanti.

Promosi Istimewa Bulan ini sahaja!

COMBO 3 SEJADAH LIPAT

MYR297
MYR 239
  • TIDAK TERMASUK POSTAGE
  • 3 SEJADAH LIPAT
  • CAJ POSTAGE RM5 SEMENANJUNG / RM15 SABAH SARAWAK
paling hangat

COMBO 2 SEJADAH LIPAT

MYR198
MYR 169
  • TIDAK TERMASUK POSTAGE
  • 2 SEJADAH LIPAT
  • CAJ POSTAGE RM5 SEMENANJUNG / RM15 SABAH SARAWAK
hangat

COMBO 1 SEJADAH LIPAT

MYR 119
  • TIDAK TERMASUK POSTAGE
  • 1 SEJADAH LIPAT
  • CAJ POSTAGE RM5 SEMENANJUNG / RM15 SABAH SARAWAK

F.A.Q.

Di bawah ini kami akan menjawab beberapa soalan yang biasa ditanya:

Biasanya kami akan memproses order anda dalam tempoh 48 jam dan akan dipos dalam tempoh tersebut. Untuk tempoh masa barang anda sampai, ianya bergantung pada pihak kurier. Biasanya

  • 5-7 hari untuk Semenanjung Malaysia
  • 7-14 hari untuk Sabah & Sarawak

Selepas kami memproses dan mengepos order anda, kami akan memberikan tracking no melalui email dan sms. Biasanya mengambil masa 2-3 hari selepas anda membuat pembelian.

Sebelum barang anda di pos, kami akan pastikan barang anda berada dalam keadaan baik. Sekiranya berlaku kerosakan semasa pengeposan atau dalam tempoh 30 hari selepas barang sampai, sila hubungi support@kedaiori.com untuk kami gantikan dengan yang baru untuk anda. 

Bumbu Agency Sdn Bhd © 2020. All Rights Reserved.
Tel: +60126764769
Powered by: BUMBU AGENCY SDN BHD